LINKS

    Doresc sa multumesc,pe aceasta cale dr. Volker de la Prymus Medic,

care ne-a oferit informatiile despre monitor,si despre riscu fratiorului ramas in viata fara un astfel de monitor.

Pe baza informatiilor primite,am achizitionat VitaGuard VG 3100 de la GETEMED. Pentru unul din gemeni,

informatiile au fost prea tarzii din cauza inconstientei doctorilor de la spital,dar pentru celalalt am m-ai avut o sansa,

cu ajutorul acestui aparat.

 

Recomand parintilor sa se gandeasca la siguranta copilului si la linistea parintelui

 

Prymus Medic - Wir bieten Seminare und Kurse zu den Themen Gesundheitsvorsorge, Unfallverhütung, Erste Hilfe sowie zu weiteren Themen aus dem Bereich präklinische Notfallmedizin.

http://prymus-medic.de

 

Citeva informatii !

 

Angelcare Monitor de apnee

sau Monitor Respiratie

 Producator: Angelcare

Cauta in Google: apasa aici

 

Aparatul este compus din doua padele detectoare piezoelectrice, cu dimensiuni de 24x24 cm, si dintr-o unitate de alarma de forma unui Inger pazitor. Cele doua componente sunt conectate printr-un cablu de 3,5 m. Aparatul functioneaza cu doua baterii alcaline de 1,5 V (LR6) AA. Padelele detectoare se instaleaza sub salteaua patutului si trebuie interconectate si conectate prin cablu cu unitatea de alarma. Mod de utilizare: - Dupa punerea in functiune, aparatul detecteaza miscarile respiratorii si fiziologice prin saltea, si le afiseaza prin semnal luminos sau luminos si sonor. - Dispozitivul este foarte sensibil, astfel poate detecta inclusiv curentii mai puternici de aer. -Padelele detecteaza miscarile de pe intreaga suprafata a saltelei, chiar si acolo unde nu este exact sub copil, astfel incat nu este necesar ca pozitionarea copilului sa fie exact deasupra padelelor. - In caz de apnee aparatul emite o avertizare sonora dupa 15 secunde, iar dupa 20 secunde se declanseaza alarma, audio si semnal luminos rosu intermitent, dand posibilitatea unei interventii salvatoare de viata. Dispozitivul are sensibilitate reglabila in cinci trepte, setarea din fabrica fiind o sensibilitate intermediara. Aparatul Angelcare nu poate oferi functie de resuscitare, dar prin alarmare la momentul potrivit poate duce la salvarea de vieti. Este un aparat de veghe, dar nu inlocuieste grija materna corespunzatoare.

daca aveti neclaritati sau ori ce de problema

intrebatima: yahoo messenger: sanda.erich

email: sanda.erich@yahoo.de